campionii-reciclarii-s

Termeni si conditii de utilizare

Publicat de THUNDER DATA S.R.L
Ultima versiune: 02 Februarie 2023

ACESTA ESTE UN DOCUMENT IMPORTANT. VA RUGAM SA IL CITITI CU ATENTIE SI SA IL PASTRATI PENTRU REFERINTE VIITOARE.

Acest document trebuie să fie acceptat în mod proactiv de către dumneavoastră, după o citire și o înțelegere atentă, numai dacă sunteți de acord cu întregul său conținut. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu termenii, în totalitate sau parțial, vă rugăm să nu accesați serviciile, deoarece nu puteți beneficia de ele.
Prin apăsarea butonului “creați un cont”, prin descărcarea, instalarea aplicației sau prin accesarea sau utilizarea serviciilor, sunteți de acord că ați citit, ați înțeles, acceptați și sunteți de acord cu aceste prevederi care reglementează serviciile și sunteți de acord să fiți obligat din punct de vedere juridic de acești termeni și condiții de utilizare.

Odată acceptat de către dumneavoastră, acest document va constitui contractul dintre dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de servicii Thunder Data, contract care stabilește toate drepturile și obligațiile părților, care reglementează termenii în care vă este furnizat jocul “Campionii reciclării” și condițiile și cerințele pentru a vi se oferi acces la jocul “Campionii reciclării”, posibilitatea de a utiliza jocul “Campionii reciclării”, drepturile dumneavoastră în calitate de utilizator al jocului “Campionii reciclării”, limitele de răspundere ale furnizorului jocului “Campionii reciclării” și toate celelalte prevederi contractuale aplicabile relației juridice dintre dumneavoastră și furnizorul de servicii. Sunt excluse în mod expres toate normele juridice suplimentare care pot completa contractul. Prin utilizarea sau ca urmare a utilizării jocului “Campionii reciclării” nu puteți dobândi niciun drept care nu este prevăzut în mod expres în prezentul document. Interpretarea oricărei clauze neclare, în cazul în care va fi necesară la un moment dat, se va face în favoarea furnizorului jocului “Campionii reciclării”.

Thunder Data, își rezervă dreptul, la discreția sa, de a modifica sau schimba acești Termeni în orice moment prin publicarea modificărilor pe sau în cadrul Aplicației sau în alte părți ale Serviciului sau pe la campioniireciclarii.ro. Utilizarea în continuare a Serviciului după publicarea acestor modificări constituie acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor revizuiți, care vor fi pe deplin aplicabili de la data publicării lor și vor reglementa condițiile de furnizare a serviciului către dumneavoastră, obligațiile dumneavoastră și limitele de răspundere ale furnizorului, înlocuind vechii termeni de utilizare.

În cazul în care Termenii modificați nu sunt acceptați de Dumneavoastră, singurul Dumneavoastră remediu este să întrerupeți utilizarea Serviciului. Sunteți de acord cu faptul că Thunder Data poate modifica orice parte a Serviciului, inclusiv conținutul acestuia, în orice moment sau poate întrerupe Serviciul sau orice parte a acestuia, din orice motiv, fără a vă anunța și fără răspundere.

I. TERMENI GENERALI

1. Introducere

Acești Termeni și Condiții vor guverna utilizarea de către dumneavoastră a jocului “Campionii reciclării” indiferent de platforma sau mediul în care este accesat, inclusiv toate părțile și paginile jocului “Campionii reciclării”.

Trebuie să vă acordați timp și să citiți cu atenție acești Termeni înainte de a utiliza serviciile oferite de jocul “Campionii reciclării”, astfel încât să fiți pe deplin conștient de drepturile și obligațiile dumneavoastră. Rețineți că, prin utilizarea acestor servicii (chiar și numai prin finalizarea procesului de înregistrare), sunteți atât de acord în mod activ cu acești Termeni de servicii, cât și că intrați în relații contractuale cu furnizorul jocului “Campionii reciclării”.

Acești Termeni se aplică pe deplin utilizării de către dvs. a jocului “Campionii reciclării”. Utilizând jocul “Campionii reciclării”, acceptați în mod expres și integral toți Termenii și Condițiile conținute în acest document.

Nu trebuie să folosiți jocul “Campionii reciclării” dacă aveți obiecții față de oricare dintre acești Termeni și condiții.

2. Furnizorul dumneavoastra de jocuri "Campionii reciclarii".

Jocul “Campionii reciclării” vă este oferit de THUNDER DATA S.R.L.

3. Servicii furnizate

Jocul “Campionii reciclării” își propune să contribuie la reducerea poluării, educarea și conștientizarea importanței colectării selective a deșeurilor. Este un mod în care timpul petrecut de către Dvs. pentru recreere va fi în beneficiul mediului înconjurător, oferindu-vă noi cunoștințe și mai ales automatisme necesare pentru ca noi, producătorii de deșeuri, să fim mai responsabili, să precolectăm selectiv deșeurile și să contribuim astfel la conservarea mediului. Jucând Campionii reciclării nu numai că te vei distra, dar te vei antrena pentru a deveni un adevărat campion al reciclării, o persoană mai responsabilă față de mediu.

“Campionii reciclării” este un joc care, ca urmare a interacțiunii și comportamentului tău în joc și a deciziilor luate de către tine, îți permite, pe baza mecanicii și dinamicii jocului, să câștigi puncte de joc și poate duce, de asemenea, la pierderea unora dintre punctele de joc pe care intenționezi să le colectezi, să le acumulezi și pe care le ai la un moment dat.
Punctele de joc câștigate pe măsură ce jocul avansează vor fi acumulate în contul dumneavoastră. În funcție de anumiți factori din joc, este posibil să pierdeți o parte sau toate punctele de joc pe care le dețineți la un moment dat de timp. 

Furnizorul jocului “Campionii reciclării” va încerca să organizeze periodic unele competiții în care cei mai bine clasați jucători vor fi recompensați pentru punctele acumulate. Recompensele vor fi acordate urmare a unor parteneriate încheiate de către Thunder Data cu terți parteneri. Astfel de campanii vor fi anunțate periodic, fiind anunțate premiile și numărul acestora, precum și condițiile specifice de acordare a premiilor. 

Jocul “Campionii reciclării” vă este furnizat în scop de divertisment. Indiferent de premiile oferite periodic, jocul “Campionii reciclării” rămâne și trebuie să fie privit de dumneavoastră ca un mijloc de divertisment și nu ca o modalitate de câștig. Recompensele pe care eventual le veți putea obține pentru punctele de joc acumulate, ar trebui să fie considerate de dumneavoastră doar ca un mijloc care poate contribui la o experiență de joc superioară.

Jocul “Campionii reciclării” este oferit gratuit și nu vă obligă să plătiți nicio valoare pentru a-l juca. La utilizarea de către Dvs. a Aplicației se pot aplica tarifele standard de date ale operatorului de telefonie mobilă. Posibilitatea de a obține recompense nu este condiționată în niciun fel, nici direct, nici indirect, de plata taxelor de participare. 

Cu toate acestea, jocul “Campionii reciclării” vă permite să efectuați anumite achiziții în aplicație în schimbul unor sume de bani sau a unor alte elemente care ar putea fi considerate valoroase. Achizițiile în aplicație nu sunt o condiție de participare la joc și nici nu garantează mai multe puncte de joc, ci sunt mecanisme opționale care pot influența experiența de joc. Orice astfel de achiziție este doar o posibilitate și nu o obligație din partea dvs., implică o alegere din partea dvs. manifestată printr-o acțiune concretă la alegerea dvs. și sunteți obligat să manifestați astfel de alegeri doar în mod conștient, după ce ați cântărit această decizie și v-ați informat pe deplin despre ceea ce implică. Nu utilizați jocul “Campionii reciclării” dacă capacitatea dumneavoastră de luare a deciziilor este afectată (inclusiv ca urmare a consumului de alcool sau de alte substanțe sau ca urmare a unor afecțiuni medicale). Nu faceți achiziții în aplicație care depășesc bugetul dumneavoastră de divertisment.

Jocul “Campionii reciclării” vă permite, de asemenea, să luați anumite decizii în ceea ce privește punctele de joc pe care le aveți în cont la un anumit moment în joc. Acest lucru poate influența evoluția ulterioară în joc și rezultatul jocului, astfel încât aceste decizii trebuie luate de dumneavoastră în mod conștient și responsabil.

Ca orice activitate umană, utilizarea jocului “Campionii reciclării” necesită timp. Sunteți singurul responsabil pentru timpul pe care îl petreceți folosind jocul “Campionii reciclării” și puteți în orice moment să încetați temporar sau definitiv folosirea jocului “Campionii reciclării”. Vă încurajăm să folosiți jocul “Campionii reciclării” numai în măsura în care sunteți în mod rezonabil și conștient dispus și capabil să vă dedicați timpul liber activităților de divertisment. Nu vă lăsați distras de la activitățile profesionale sau familiale, nu uitați că este vorba doar de divertisment individual care implică timp pe care nu îl împărțiți cu alte persoane.

4. Cine poate juca "Campionii reciclarii". Eligibilitate.

Orice persoană care are o adresa de e-mail, sau contul de Facebook sau Google asociat cu Contul său în jocul “Campionii reciclării” poate juca la Jocul “Campionii reciclării”, cu condiția să fi acceptat în totalitate și necondiționat Termenii de utilizare, Politica privind datele personale, Politica privind cookie-urile și restul prevederilor aplicabile Serviciului. Chiar dacă oricine poate avea acces la “Campionii reciclării”, nu este exclus ca unele campanii de concursuri sau de recompense, temporare sau permanente, să permită colectarea de premii doar pentru anumite categorii de persoane (de exemplu, doar o vârstă minimă sau reședința într-o anumită țară sau regiune etc.). Vă rugăm să luați în considerare și să consultați condițiile specifice ale fiecărei campanii sau concurs dacă sperați să colectați un premiu sau o recompensă, deoarece este posibil să nu îndepliniți condițiile de acordare a acestui premiu sau recompensă.

La discreția noastră exclusivă, putem solicita dovada că îndepliniți această condiție în legătură cu utilizarea Serviciului de către dumneavoastră. Nerespectarea acestei condiții va duce la închiderea Contului Dumneavoastră și la pierderea tuturor punctelor de joc pe care le-ați acumulat jucând jocul “Campionii reciclării”. 

Cu toate acestea, acele persoane cărora legislația națională le interzice să folosească jocul “Campionii reciclării” nu ar trebui să joace jocul “Campionii reciclării”. Este responsabilitatea dvs. deplină și exclusivă să vă asigurați că legile care vi se aplică nu vă interzic să folosiți jocul “Campionii reciclării”. De asemenea, este responsabilitatea și răspunderea dvs. deplină și exclusivă să vă asigurați că acționați în conformitate cu reglementările fiscale care vă sunt aplicabile atunci când recompensele câștigate de dvs. ar fi supuse impozitării.

Cu toate acestea, achizițiile în aplicație sunt disponibile numai pentru persoanele care au capacitatea juridică necesară pentru a achiziționa astfel de servicii. Atunci când intenționați să efectuați astfel de achiziții, vi se va cere să declarați că aveți capacitatea necesară pentru a efectua o astfel de achiziție și, prin această declarație, vă asumați întreaga responsabilitate pentru achiziția efectuată, fără a avea dreptul la o rambursare ulterioară a sumelor utilizate pentru achiziția efectuată.
Pentru a fi eligibil pentru recompense sau premii este obligatoriu ca, în momentul în care intenționați să primiți recompensa sau premiul, să acceptați necondiționat, ca o condiție, termenii de serviciu ai partenerului jocului “Campionii reciclării” care acordă recompensa .

5. Terte parti

Platformele și canalele prin care este furnizat jocul “Campionii reciclării”, resursele necesare pentru a accesa jocul “Campionii reciclării”, posibilitățile de a obține recompense în schimbul punctelor de joc acumulate, posibilitatea de a face achiziții în joc, necesită serviciile unor terți. 

Acești terți furnizează servicii directe doar furnizorului Jocului “Campionii reciclării”, nu intrați într-o relație contractuală directă cu aceștia prin acceptarea acestor termeni și condiții sau prin accesarea Jocului “Campionii reciclării” și nu aveți nicio acțiune directă în relația cu acești terți aflați în contract cu furnizorul Jocului “Campionii reciclării”. Puteți avea o relație contractuală directă cu acești terți numai pe baza unei relații contractuale directe cu aceștia, prin acceptarea termenilor și condițiilor serviciului respectiv și, atunci când este necesar, prin crearea unui cont de client în condițiile practicate de furnizorul respectiv.

Sunteți de acord și recunoașteți, ca o condiție de participare la Serviciu, că Facebook, Instagram, Twitter, Google (Alphabet, Inc.), Apple (Apple, Inc.) și alte terțe părți nu sponsorizează, nu aprobă, nu administrează și nu sunt în niciun fel asociați cu Serviciul. Toate întrebările referitoare la Serviciu trebuie să fie adresate către Thunder Data, nu către terțe părți. De asemenea, sunteți de acord că, ca o condiție de participare la Serviciu, veți exonera terții enumerați mai sus de orice răspundere care rezultă din participarea dvs. la serviciul respectiv.

6. Confidentialitate

Thunder Data va utiliza orice informații personale pe care le furnizați în legătură cu utilizarea Serviciului numai în conformitate cu termenii politicii noastre de confidențialitate (“Politica de confidențialitate”) disponibilă în cadrul Aplicației și pe Site aici. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și stocarea informațiilor Dumneavoastră, așa cum este descris în Politica de confidențialitate. Întrebările referitoare la problemele de confidențialitate trebuie adresate departamentului nostru de servicii pentru clienți la support@thunderpubl.com.

7. Utilizarea serviciului si informatii despre cont

Pentru a utiliza Serviciul, trebuie să aveți un dispozitiv compatibil cu aplicația. Puteți juca doar pe un singur dispozitiv la un moment dat.

Puteți utiliza Aplicația în mod anonim, dar pentru a accesa și a utiliza restul Serviciului (inclusiv, dar fără a se limita la premii sau recompense) și pentru a posta orice conținut de utilizator, trebuie să creați un cont cu “Campionii reciclării”.

Nu puteți avea mai multe conturi, chiar dacă aveți mai multe dispozitive.

Sunteți de acord și vă asumați responsabilitatea de a trimite informații corecte și complete pentru contul dvs. de Joc “Campionii reciclării” și de a păstra toate informațiile contului dvs. de Joc “Campionii reciclării” actualizate, inclusiv adresa dvs. de e-mail.

Orice informații personale pe care ni le furnizați, care pot include numele dumneavoastră, data nașterii și adresa de e-mail, vor fi păstrate și utilizate în conformitate cu Politica de confidențialitate “Campionii reciclării”. Sunteți de acord că ne veți furniza informații corecte și complete și că veți actualiza imediat aceste informații după ce se modifică.

Prin crearea unui cont la “Campionii reciclării”, sunteți de acord cu următoarele reguli pentru a proteja securitatea contului dumneavoastră:

  1. Nu trebuie să partajați detaliile de autentificare ale contului “Campionii reciclării” (inclusiv detaliile de autentificare ale contului dvs. de Facebook sau Google), nici nu veți permite nimănui altcuiva să acceseze Contul dumneavoastră “Campionii reciclării” (inclusiv contul dumneavoastră de Facebook sau Google în măsura în care acestea sunt legate de Contul dumneavoastră “Campionii reciclării”) sau să faceți orice altceva care ar putea pune în pericol securitatea Contului dumneavoastră “Campionii reciclării” (sau a contului dumneavoastră de Facebook sau Google în măsura în care acestea sunt legate de Contul dumneavoastră “Campionii reciclării”). Thunder Data nu vă va cere să vă dezvăluiți parola de Facebook, Google sau de e-mail și nu va iniția un contact cu Dumneavoastră pentru a vă cere răspunsuri la întrebările de securitate pentru parola de Facebook sau Google;
  2. În cazul în care luați cunoștință sau suspectați în mod rezonabil orice încălcare a securității, inclusiv, dar fără a se limita la orice pierdere, furt sau utilizare neautorizată a contului dumneavoastră “Campionii reciclării”, a contului Facebook sau a contului Google, sau a oricărei combinații de e-mail/parolă utilizate de contul dumneavoastră “Campionii reciclării”, veți notifica imediat “Campionii reciclării” și vă veți modifica autentificarea pe Facebook sau Google, în măsura în care acestea sunt legate de contul dumneavoastră “Campionii reciclării”;
  3. Sunteți singurul responsabil pentru menținerea confidențialității contului dumneavoastră “Campionii reciclării”;
  4. Sunteți responsabil pentru tot ceea ce se întâmplă în contul dumneavoastră “Campionii reciclării”, indiferent dacă aceste acțiuni au fost sau nu întreprinse de dumneavoastră. Prin urmare, recunoașteți că Thunder Data poate suspenda accesul Dumneavoastră sau poate înceta utilizarea Serviciului dacă altcineva îl folosește pentru a se angaja în orice activitate care încalcă acești Termeni;
  5. Vă angajați să vă monitorizați Contul “Campionii reciclării” pentru a restricționa utilizarea acestuia de către persoanele care nu sunt eligibile și veți refuza accesul oricărei persoane care nu este eligibilă.
Dacă decideți să utilizați Serviciul, Thunder Data vă acordă prin prezenta o licență neexclusivă, netransferabilă și revocabilă pentru a instala și utiliza o copie  obiect a Aplicației.
Utilizarea Serviciului se va face exclusiv în scopuri de divertisment privat și necomercial și în niciun alt scop. Acordarea licenței de mai sus nu reprezintă o vânzare a Aplicației sau a oricărei copii a acesteia, iar Thunder Data și licențiatorii sau furnizorii săi terți își păstrează toate drepturile, titlurile și interesele în și pentru Aplicație (și orice copie a Aplicației).
Thunder Data poate revoca unilateral această licență în orice moment, cu sau fără niciun motiv.
Nu aveți voie să: (i) să modificați, dezasamblați, decompilați sau să faceți inginerie inversă a Aplicației; (ii) să închiriați, să dați în leasing, să împrumutați, să revindeți, să sublicențiați, să distribuiți sau să transferați în alt mod Aplicația către o terță parte sau să folosiți Aplicația pentru a furniza servicii de partajare a timpului sau servicii similare pentru o terță parte; (iii) să faceți copii ale Aplicației; (iv) să eliminați, să ocoliți, să dezactivați, să deteriorați sau să interveniți în alt mod în ceea ce privește funcțiile legate de securitate ale Aplicației, funcțiile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui conținut accesibil prin intermediul Aplicației sau funcțiile care impun limitări privind utilizarea Aplicației; sau (v) să ștergeți notificările privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate de pe Aplicație.
Recunoașteți că Thunder Data poate, dar nu este obligată, din când în când, să emită versiuni actualizate ale Aplicației și poate actualiza automat, în format electronic, versiunea Aplicației pe care o utilizați.  Sunteți de acord cu o astfel de actualizare automată pe dispozitivul dumneavoastră și sunteți de acord că termenii și condițiile Serviciului se vor aplica tuturor acestor actualizări.
În cazul în care nu vă utilizați contul de joc “Campionii reciclării” cel puțin o dată la 45 de zile, contul dumneavoastră va fi considerat inactiv. Puteți, în orice moment, să vă reactivați contul de Joc “Campionii reciclării” jucând Jocul “Campionii reciclării”. Atunci când un Cont a fost considerat inactiv, Thunder Data poate, la discreția sa, să anuleze Punctele de joc acumulate de Dumneavoastră. SUNTEȚI DE ACORD CĂ THUNDER DATA ȘI PARTENERII ȘI AFILIAȚII SĂI NU VOR AVEA NICIO RĂSPUNDERE ȘI VOR FI EXONERAȚI DE RĂSPUNDERE PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNĂ DE ORICE FEL CAUZATĂ PERSOANELOR (INCLUSIV DUMNEAVOASTRĂ) SAU PROPRIETĂȚII, DAUNĂ CARE REZULTĂ ÎN TOTALITATE SAU PARȚIAL, DIRECT SAU INDIRECT, DIN INCAPACITATEA DUMNEAVOASTRĂ DE A UTILIZA SERVICIUL SAU DIN NERESPECTAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A REGULILOR PRIVIND CONTURILE DUMNEAVOASTRĂ.

8. Terminare

Thunder Data poate rezilia sau suspenda Contul Dumneavoastră, fără notificare prealabilă sau cerere de remediere și/sau accesul Dumneavoastră la Serviciu (inclusiv, dar fără a se limita la, restricționarea capacității Dumneavoastră de a utiliza Aplicațiile) în orice moment, inclusiv pentru încălcarea acestor Termeni, înregistrarea cu servicii de e-mail temporare sau de unică folosință, înregistrarea cu e-mailuri invalide, înregistrarea cu domenii private, utilizarea VPN-urilor, jucarea unui joc pe mai multe dispozitive simultan. La o astfel de reziliere, accesul Dumneavoastră la Serviciu, inclusiv contul de utilizator și punctele de joc, vor fi dezactivate și veți pierde toate punctele de joc pe care le-ați câștigat. Puteți să vă anulați contul în orice moment prin întreruperea utilizării Serviciului și/sau a Aplicațiilor. Thunder Data nu este în niciun fel răspunzătoare față de Dumneavoastră pentru efectele oricărei rezilieri sau anulări.

II. PUNCTE DE JOC

9. Puncte de joc

Puteți acumula puncte în Jocul “Campionii reciclării” prin efectuarea anumitor acțiuni în timpul utilizării Serviciilor. Utilizarea de către dvs. a Jocului “Campionii reciclării” poate duce la acumularea de puncte de joc, care sunt virtuale, nu au valoare comercială în sine și sunt menite să reflecte evoluția dvs. în joc.

Aceste puncte de joc nu au nicio valoare monetară.

În cazul în care Thunder Data întâmpină probleme în joc care au impact asupra acumulării de puncte de joc, Thunder Data își rezervă dreptul de a corecta aceste erori. Punctele de joc primite de către Dvs. vor fi de asemenea pierdute (anulate) dacă există suspiciunea că acestea au fost acordate ca urmare a unor erori, ca urmare a unei fraude sau ca urmare a unui comportament al jucătorului care contravine Termenilor de utilizare. 

Nu aveți dreptul de a transfera puncte de joc, fie în interiorul sau în afara Aplicației, către o altă persoană, indiferent dacă este vorba de vânzare, cadou, schimb sau orice altă bază de transfer. Orice astfel de transfer sau tentativă de transfer este nulă și va duce la anularea punctelor de joc acumulate de dumneavoastră și, eventual, la închiderea contului dumneavoastră de joc “Campionii reciclării”.

Recunoașteți și sunteți de acord că Thunder Data nu va avea nicio răspundere pentru pierderea punctelor de joc din cauza oricărei activități neautorizate a unei terțe părți, cum ar fi hacking, phishing, extragerea parolei, inginerie socială și/sau orice altă activitate neautorizată a unei terțe părți.

10. Conversia punctelor de joc acumulate în jocul "Campionii reciclarii"

Periodic, furnizorul de aplicații va organiza concursuri temporare în cadrul cărora o parte dintre jucători, în funcție de clasament sau de alte criterii, vor fi recompensați sau premiați. Astfel de campanii vor fi supuse regulilor specifice ale campaniei, iar la finalul campaniei, punctele de joc acumulate în sesiunea legată de campanie vor fi anulate. 

Acordarea de premii sau recompense trebuie validată de Thunder Data, iar Thunder Data poate, la discreția sa, din orice motiv, să nu valideze o astfel de conversie dacă există suspiciuni cu privire la modul în care ați câștigat punctele de joc.

Thunder Data se străduiește să încheie parteneriate cu parteneri terți pentru a asigura un număr și o varietate cât mai mare de premii. Organizarea concursurilor, premiile sau recompensele acordate cu astfel de ocazii, rămân la discreția Thunder Data și se va încadra în limitele stabilite de parteneriatele încheiate de Thunder Data.

Thunder Data nu este responsabilă pentru raportarea sau plata taxelor care pot fi aplicabile sau a taxelor de procesare în ceea ce privește premiile sau recompensele colectate de dumneavoastră în schimbul punctelor de joc. Sunteți responsabil și sunteți de acord să raportați și să plătiți cu promptitudine toate taxele, inclusiv taxele de procesare în ceea ce privește orice premii sau recompense obținute de dumneavoastră în schimbul punctelor de joc.

III. REGULI GENERALE DE CONDUITA SI DE UTILIZARE

11. Declarați și garantați că aveți dreptul și autoritatea deplină de a utiliza Serviciul și că sunteți obligat să respectați acești Termeni. Sunteți de acord că veți respecta pe deplin toate legile și reglementările și Termenii din prezentul document. Sunteți de acord că nu veți frauda sau nu veți încerca să fraudați Thunder Data sau alți utilizatori și că nu veți acționa cu rea credință în utilizarea Serviciului. În cazul în care Thunder Data suspectează în mod rezonabil că acționați cu rea-credință încălcând acești Termeni, Thunder Data poate, la discreția sa, să facă ajustări ale numărului de Puncte de joc asociate contului dvs., să vă închidă contul și/sau să vă interzică utilizarea Serviciului. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord în mod expres că nu:

  • Descărcați Aplicația, creați un Cont sau accesați sau utilizați orice parte a Serviciului, cu excepția cazului în care îndepliniți cerințele de eligibilitate;
  • Creați o persoană falsă, identități multiple, Conturi multiple, configurați un Cont în numele altei persoane decât Dumneavoastră sau încercați în alt mod să anulați sau să eludați orice limite sau restricții ale Serviciului, Punctelor de joc sau oportunităților de conversie stabilite de Thunder Data și/sau de orice Partener de recompense;
  • Vă implicați în activități care au ca scop fraudarea Partenerilor de Recompense sau a Thunder Data;
  • Jucați un joc pe mai multe dispozitive simultan;
  • Utilizați Serviciul în beneficiul unei terțe părți sau într-un mod nepermis de acești Termeni;
  • Accesați, manipulați sau utilizați zone nepublice ale Serviciului, sistemele informatice Thunder Data sau sistemele informatice ale furnizorilor și partenerilor noștri;
  • Încercați să sondați, să scanați sau să testați vulnerabilitatea oricărui sistem sau rețea Thunder Data sau să încălcați orice măsură de securitate sau de autentificare;
  • Evitați, ocoliți, eliminați, dezactivați, afectați, decriptați sau eludați în alt mod orice măsuri tehnologice implementate de Thunder Data sau de oricare dintre furnizorii noștri sau de orice altă terță parte (inclusiv un alt utilizator) pentru a proteja Serviciul sau orice parte a acestuia;
  • Obțineți sau încercați să obțineți parole sau alte informații private de la alți utilizatori ai Serviciului, inclusiv, dar fără a se limita la, informații de identificare personală sau informații financiare;
  • Dezvoltați, distribuiți, utilizați sau informați alți membri cu privire la posibilitățile de a trișa,de a utiliza software de automatizare, bots, hacks, mods sau orice alt software sau aplicații neautorizate;
  • Exploatați, distribuiți sau informați în mod public sau privat alți utilizatori ai Serviciului cu privire la orice posibilă eroare de joc care oferă utilizatorilor un avantaj neintenționat sau nejustificat;
  • Transferați sau încercați să transferați, în orice mod și pentru orice motiv, Contul dumneavoastră sau Punctele de joc asociate cu Contul dumneavoastră;
  • Vă veți implica în orice activitate frauduloasă legată de premii sau recompense;
  • Modificați, traduceți, adaptați, faceți inginerie inversă, dezasamblați, decompilați sau orice parte a Serviciului, indiferent de motiv, inclusiv în scopul creării de produse sau servicii concurente;
  • Veți accesa sau utilizați Serviciul pentru a crea un produs sau serviciu similar sau concurent; veți îndepărta sau distrugeți orice notificare privind drepturile de autor sau alte marcaje de proprietate conținute în Serviciu;
  • Utilizați Serviciul pentru a încărca sau distribui orice (sau orice linkuri către) viruși informatici, viermi, coduri malițioase sau orice software conceput pentru a deteriora sau altera un sistem informatic sau date;
  • Veți utiliza acest Serviciu în orice mod care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca, afecta, afecta securitatea, afecta negativ funcționarea sau abuza în alt mod de acest Serviciu sau orice alte servicii, resurse de sistem, conturi, servere, rețele, site-uri afiliate sau conectate la sau accesibile prin intermediul acestui Serviciu;
  • Încercați să obțineți acces neautorizat la Serviciu sau la alte sisteme de calculatoare sau rețele conectate la Serviciu prin extragerea de parole sau prin orice alte mijloace;
  • Utilizați Serviciul pentru a prelua, colecta sau stoca în alt mod orice informații în alte scopuri decât cele acceptate și implementate de Thunder Data;
  • Veți încălca în vreun fel drepturile de proprietate intelectuală asupra Serviciului sau a Aplicației;
  • Nu veți încălca nicio lege sau regulament aplicabil;
  • Veți încerca să interveniți, interceptați sau decriptați orice transmisii către sau de la serverele Serviciului

12. Dreptul de proprietate intelectuala

Serviciul și întregul său conținut sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale. Thunder Data deține licențele necesare pentru operarea Serviciului și pentru utilizarea mărcii comerciale a Jocului “Campionii reciclării”, iar dumneavoastră sunteți de acord să respectați și să nu încălcați aceste drepturi.

13. Legaturi catre site-uri terte

Serviciul poate conține link-uri către site-uri web sau resurse ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de Thunder Data. Recunoașteți și sunteți de acord că Thunder Data nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru: (i) disponibilitatea sau acuratețea acestor site-uri web sau resurse; sau (ii) conținutul, produsele sau serviciile de pe sau disponibile de pe aceste site-uri web sau resurse. Thunder Data nu controlează și nici nu revizuiește, cercetează, verifică, validează sau aprobă site-urile terților la care Serviciul poate fi legat. Prin urmare, astfel de legături nu implică nicio aprobare din partea Thunder Data a acestor site-uri web sau resurse sau a conținutului, produselor sau serviciilor disponibile pe aceste site-uri web sau resurse. Vă recunoașteți responsabilitatea exclusivă și vă asumați toate riscurile care decurg din utilizarea de către dumneavoastră a unor astfel de site-uri web sau resurse.

14. Actualizari ale Site-ului si Serviciului; Întretinere

Recunoașteți și sunteți de acord că Thunder Data poate actualiza Serviciul fără să vă notifice. Este posibil ca Thunder Data să vă ceară să acceptați actualizări ale Serviciului și este posibil să fie necesar să actualizați din când în când software-ul terților pentru a primi Serviciul. Thunder Data efectuează lucrări de întreținere a sistemului său din când în când. O parte sau, uneori toate caracteristicile Serviciului nu vor fi disponibile în timpul perioadelor de întreținere. Toate problemele apărute în timpul utilizării Serviciului, inclusiv cele legate de Contul Dumneavoastră, pot fi raportate către Thunder Data în momentul în care problema este întâlnită, trimițându-ne un e-mail la adresa support@thunderpubl.com.

IV. Limitarea raspunderii

15. Disclaimer

SERVICIILE (INCLUSIV APLICAȚIILE) ȘI TOT CONȚINUTUL ACESTORA SAU AL ACESTORA SUNT FURNIZATE “AȘA CUM SUNT”, FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANȚIE, FIE EA EXPRESĂ, IMPLICITĂ SAU LEGALĂ. THUNDER DATA, PARTENERII NOȘTRI DE RECOMPENSE, PRECUM ȘI AFILIAȚII, FILIALELE, FUNCȚIONARII, DIRECTORII, ANGAJAȚII, AGENȚII ȘI LICENȚIATORII NOȘTRI ȘI AI ACESTORA EXCLUD EXPLICIT orice GARANȚIE DE PRODUS, ADECVARE PENTRU UN SCOP PARTICULAR, JOC LINIȘTIT SAU LIPSIT DE ERORI, precum și orice GARANȚIE care rezultă din UTILIZAREA COMERCIALĂ. 

PĂRȚILE THUNDER DATA NU GARANTEAZĂ CĂ SERVICIUL VA SATISFACE CERINȚELE DVS. SAU CĂ VA FI DISPONIBIL FĂRĂ ÎNTRERUPERI, ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ SAU FĂRĂ ERORI. 

PĂRȚILE THUNDER DATA NU OFERĂ NICIO GARANȚIE CU PRIVIRE LA CALITATEA ORICĂROR PRODUSE SAU BUNURI, SERVICII SAU CONȚINUTURI OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI SAU LA ACURATEȚEA, ACTUALITATEA, VERIDICITATEA, CARACTERUL COMPLET SAU FIABILITATEA ORICĂRUI CONȚINUT SAU BUN OBȚINUT PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI.

16. Limitarea raspunderii

RECUNOAȘTEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ, ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGE, ÎNTREGUL RISC CARE DECURGE DIN ACCESUL ȘI UTILIZAREA SERVICIULUI, INCLUSIV A APLICAȚIEI, RĂMÂNE EXCLUSIV ÎN SARCINA DUMNEAVOASTRĂ. 

NICI THUNDER DATA, NICI ORICE ALTĂ PARTE IMPLICATĂ ÎN CREAREA, PRODUCEREA SAU LIVRAREA SERVICIULUI SAU A ORICĂREI PĂRȚI A SERVICIULUI NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE DE ORICE FEL, INCLUSIV PENTRU PIERDEREA DE PROFITURI, PIERDEREA DE DATE, INDIFERENT DACĂ ACESTE DAUNE REZULTĂ DIN ÎNCĂLCAREA GARANȚIEI, ÎNCĂLCAREA CONTRACTULUI (INCLUSIV NEGLIJENȚA), GARANȚIA PRODUSULUI ȘI INDIFERENT DACĂ UTILIZATORUL A FOST INFORMAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

NICI THUNDER DATA, NICI ORICE ALTĂ PARTE IMPLICATĂ ÎN CREAREA, PRODUCEREA SAU FURNIZAREA SERVICIULUI SAU A ORICĂREI PĂRȚI A SERVICIULUI NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE PENTRU ORICE ÎNTRERUPERE A SERVICIULUI, DETERIORARE A CALCULATORULUI SAU DEFECȚIUNE A SISTEMULUI, COSTUL PRODUSELOR SAU SERVICIILOR DE ÎNLOCUIRE SAU PENTRU ORICE DAUNE PENTRU VĂTĂMĂRI CORPORALE SAU SUFERINȚĂ EMOȚIONALĂ CARE REZULTĂ DIN SAU ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA SERVICIUL, SAU ORICE COMUNICARE, INTERACȚIUNE SAU COMUNICARE CU SAU A ALTOR UTILIZATORI AI SERVICIULUI SAU CU ALTE PERSOANE CU CARE COMUNICAȚI SAU INTERACȚIONAȚI CA URMARE A UTILIZĂRII SERVICIULUI.

ÎN CAZUL ÎN CARE, DIN ORICE MOTIV, CHIAR ȘI ATUNCI CÂND SE CONSIDERĂ CĂ EXCLUDEREA TOTALA DE RĂSPUNDERE PREVĂZUTĂ MAI SUS NU SE APLICĂ, THUNDER DATA VA FI RĂSPUNZĂTOARE PENTRU ORICE DAUNE CARE REZULTĂ DIN SAU ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIILE FURNIZATE SAU CU INCAPACITATEA DE A UTILIZA SERVICIILE, ORICE PARTE A ACESTORA, INCLUSIV OBȚINEREA ORICĂREI RECOMPENSE LA CARE AR FI EVENTUAL INDREPTATIT UTILIZATORUL, NUMAI IN LIMITA UNEI DESPAGUBIRI MAXIME DE 10 EURO(ZECEEURO). RĂSPUNDEREA THUNDER DATA SAU A ORICĂRUI ANGAJAT SAU PARTENER PENTRU RECOMPENSE ESTE LIMITATĂ LA CEL MULT 10 (ZECE) EURO.

LIMITAREA RASPUNDERII DE MAI SUS ESTE UN ELEMENT ESENȚIAL AL ACORDULUI DINTRE THUNDER DATA ȘI DUMNEAVOASTRĂ. DACĂ NU ACCEPTAȚI CLAUZELE DE LIMITARE A RĂSPUNDERII SAU ORICE ALTE ELEMENTE ALE CONDIȚIILOR DE UTILIZARE, VĂ RUGĂM SĂ NU UTILIZAȚI SERVICIILE. ACCEPTAREA TUTUROR TERMENILOR SERVICIULUI, INCLUSIV A ACESTOR CLAUZE DE EXCLUDERE SAU LIMITARE A SERVICIILOR ESTE IREVOCABILĂ SI NERETRACTABILĂ.

V. MODIFICARI SI REZILIERE

17. Putem, în orice moment, fără notificare, fără confiționare  și din orice motiv, să modificăm, să suspendăm sau să reziliem furnizarea serviciului către dumneavoastră, inclusiv: (i) restricționarea accesului sau impunerea de limite la oricare sau la toate caracteristicile sau serviciile din Aplicație sau la legăturile către acest Serviciu; (ii) eliminarea, adăugarea, modificarea sau schimbarea în alt mod a oricăror taxe sau tarife care rezultă din utilizarea acestui Serviciu sau a oricăror caracteristici ale acestui Serviciu; și (iii) eliminarea, adăugarea, modificarea sau schimbarea în alt mod a oricărui conținut din acest Serviciu. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a corecta orice erori sau omisiuni în orice parte a acestui Serviciu, în orice moment și fără notificare, dar nu avem nicio obligație în acest sens.

În cazul unor modificări ale termenilor Serviciului sau ale caracteristicilor sale, singura dvs. soluție, dacă nu sunteți de acord cu modificările, este de a întrerupe utilizarea Serviciului

VI. TERMENI SUPLIMENTARI PENTRU APLICATII MOBILE

18. Următorii termeni și condiții suplimentare se aplică în ceea ce privește orice aplicație pe care Thunder Data v-o furnizează și care este concepută pentru a fi utilizată pe un dispozitiv mobil Apple cu sistem de operare iOS (o “Aplicație iOS”):

  1. Recunoașteți că acești Termeni sunt numai între dumneavoastră și Thunder Data, și nu cu Apple, Inc. (“Apple”).
  2. Utilizarea de către dvs. a Aplicației iOS trebuie să respecte Regulile de utilizare prevăzute în Termenii de utilizare a App Store Apple în vigoare la acel moment.
  3. Thunder Data, și nu Apple, este singurul responsabil pentru Aplicația noastră iOS și pentru serviciile și conținutul disponibil în cadrul acesteia.  Recunoașteți că Apple nu are nicio obligație de a furniza servicii de întreținere și asistență cu privire la Aplicația noastră iOS.  În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, Apple nu va avea nicio obligație de garanție în ceea ce privește Aplicația noastră iOS și nicio altă pretenție, pierdere, răspundere, daune, costuri sau cheltuieli atribuibile oricărei nerespectare a oricărei garanții de către Aplicația iOS.
  4. Sunteți de acord că Thunder Data, și nu Apple, este responsabilă pentru soluționarea oricăror reclamații din partea dvs. sau a oricărei terțe părți referitoare la Aplicația noastră iOS sau la posesia și/sau utilizarea de către dvs. a Aplicației noastre iOS, inclusiv, dar fără a se limita la: (i) reclamații privind răspunderea pentru produse; (ii) orice reclamație conform căreia Aplicația iOS nu este conformă cu orice cerință legală sau de reglementare aplicabilă; și (iii) reclamații care decurg din legislația privind protecția consumatorilor sau alte legislații similare, iar toate aceste reclamații sunt guvernate exclusiv de acești Termeni și de orice lege aplicabilă nouă în calitate de furnizor al Aplicației iOS.
  5. Sunteți de acord că Thunder Data, și nu Apple, va fi responsabilă, în măsura în care acești Termeni o cer, pentru investigarea, apărarea, soluționarea și achitarea oricărei reclamații de încălcare a proprietății intelectuale de către terți în legătură cu Aplicația noastră iOS sau cu posesia și utilizarea de către dumneavoastră a Aplicației noastre iOS.
  6. Declarați și garantați că (i) nu vă aflați într-o țară care face obiectul unui embargou al Guvernului SUA sau care a fost desemnată de Guvernul SUA ca fiind o țară care “sprijină terorismul”; și (ii) nu sunteți înscris pe nicio listă a Guvernului SUA cu părți interzise sau restricționate.
  7. Sunteți de acord să respectați toți termenii terților ce ar putea fi aplicabili atunci când utilizați Aplicația noastră iOS (de exemplu, nu trebuie să încălcați termenii de acord cu serviciul dvs. de date wireless atunci când utilizați Aplicația iOS).
  8. Sunteți de acord ca Apple și filialele Apple să fie beneficiari terți ai acestor Termeni în ceea ce privește licența dumneavoastră de utilizare a Aplicației iOS.  După acceptarea de către dumneavoastră a acestor Termeni, Apple va avea dreptul (și se va considera că a acceptat dreptul) de a vă aplica acești Termeni în ceea ce privește licența dumneavoastră de utilizare a Aplicației iOS .

19. Următorii termeni și condiții suplimentare se aplică în ceea ce privește orice aplicație pe care Thunder Data v-o furnizează și care este concepută pentru a fi utilizată pe un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android (o “Aplicație Android”):

  1. Recunoașteți că acești Termeni sunt numai între dumneavoastră și Thunder Data, și nu cu Google, Inc. (“Google”).
  2. Utilizarea de către dvs. a aplicației Android trebuie să fie în conformitate cu Termenii de utilizare Google Play în vigoare la momentul respectiv.
  3. Thunder Data, și nu Google, este singurul responsabil pentru Aplicația Android, pentru serviciile și conținutul disponibil pe aceasta, precum și pentru asistența și întreținerea acesteia.
  4. Google nu are nicio obligație sau răspundere față de dumneavoastră în ceea ce privește Aplicația Android sau acești Termeni.

VII. LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

20. Acești Termeni și orice relație dintre dumneavoastră și Thunder Data care rezultă din sau în legătură cu utilizarea Serviciului vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România, care se vor aplica exclusiv în cazul oricărui conflict de legi. Jurisdicția pentru soluționarea oricărui litigiu care decurge din sau în legătură cu utilizarea Serviciului de către dvs. aparține instanțelor din Cluj-Napoca România.

VIII. DIVERSE

21. Intregul acord

Acești Termeni constituie înțelegerea și acordul integral și exclusiv dintre Thunder Data și Dumneavoastră cu privire la Serviciu, iar acești Termeni înlocuiesc toate eventualele înțelegeri sau acorduri orale sau scrise anterioare dintre Thunder Data și Dumneavoastră cu privire la Serviciu.

22. Cesiunea contractului

Nu puteți cesiona sau transfera contractul fără consimțământul scris prealabil al Thunder Data. Orice încercare a dvs. de a atribui sau transfera contractul fără un astfel de consimțământ nu va avea niciun efect. Thunder Data poate cesiona sau transfera contractul cu Dvs. la discreția sa exclusivă, fără restricții. Acceptați în mod expres și anticipat cesiunea pe care Thunder Data o poate face către un alt operator economic a dreptului de a furniza jocul “Campionii reciclării”, caz în care contractul dumneavoastră va fi de asemenea cesionat către acest alt operator.

23. Anunturi

Orice notificări sau alte comunicări permise sau solicitate în temeiul prezentului document, inclusiv cele referitoare la modificările acestor Termeni, vor fi în scris și vor fi transmise de Thunder Data (i) prin e-mail (în fiecare caz la adresa pe care ați furnizat-o) sau (ii) prin postarea prin intermediul Site-ului Aplicației. Orice notificări sau alte comunicări permise sau solicitate de Dumneavoastră în temeiul prezentului document, vor fi în scris și adresate Departamentului juridic Thunder Data, Cluj-Napoca, Strada Septimiu Albini nr. 125, județul Cluj, România. Orice notificare pe care o furnizați fără respectarea acestei secțiuni nu va avea niciun efect legal.

24. Renuntare si divizibilitate

Eșecul Thunder Data de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu constituie o renunțare la aplicarea viitoare a acelui drept sau prevedere. O renunțare la orice astfel de drept sau dispoziție va fi eficientă numai dacă este făcută în scris și semnată de un reprezentant autorizat  al Thunder Data. Cu excepția cazului în care se prevede altfel în mod expres în acești Termeni, neexercitarea într-un anumit moment, de către oricare dintre părți, a oricărui drept la care este îndreptățită nu constituie o renunțare la acel drept.

În cazul în care, din orice motiv, o instanță de judecată competentă consideră că o dispoziție din acești Termeni este invalidă sau inaplicabilă, respectiva dispoziție va fi aplicată în măsura maximă permisă, iar celelalte dispoziții din acești Termeni vor rămâne în vigoare și vor avea efect deplin.

25. Aviz general privind sanatatea

AVERTISMENT: CITITI INAINTE DE A JUCA SAU DE A VIZIONA

Un procentaj foarte mic de persoane pot suferi o criză atunci când sunt expuse la anumite imagini vizuale, inclusiv lumini intermitente sau modele care pot apărea în jocurile video. Chiar și persoanele care nu au antecedente de crize sau epilepsie pot avea o afecțiune nediagnosticată care poate provoca aceste “crize epileptice fotosensibile” în timp ce urmăresc jocuri video.

Aceste crize pot avea o varietate de simptome, inclusiv amețeală, alterarea vederii, contracții ale ochilor sau ale feței, spasme sau tremur al brațelor sau picioarelor, dezorientare, confuzie sau pierderea momentană a cunoștinței.

De asemenea este posibilă pierderea cunoștinței sau convulsii care pot duce la rănirea prin cădere sau lovirea obiectelor din apropiere.

Opriți imediat jocul și consultați un medic dacă prezentați oricare dintre aceste simptome. Riscul de crize epileptice fotosensibile poate fi redus prin luarea următoarelor măsuri de precauție: stați mai departe de ecran, utilizați un ecran mai mic, jucați într-o cameră bine luminată, nu vă jucați când sunteți somnoros sau obosit.

Dacă dvs. sau oricare dintre rudele dvs. are antecedente de crize sau epilepsie, sau dacă credeți, din orice alt motiv, că este posibil să suferiți de o astfel de afecțiune sau de o afecțiune similară, consultați un medic înainte de a juca.